Invisalign Før og Efter

Se vores billeder af Invisalign før og efter. 

Invisalign

Invisalign er blevet et meget populært valg inden for tandretning. Det smarte ved invisalign er, at man ikke kan se “bøjlen” sammenlignet med traditionelle togskinner. Man kalder også invisalign for retteskinner, som diskret og fleksibelt retter dine tænder. Det kan være en svær beslutning at tage, når man skal have rettet sine tænder. Vi har derfor samlet en række eksempler på tandsæt efter behandling med invisalign. Book en gratis konsultation, så vi finder den perfekte løsning for netop dit tandsæt hos en specialtandlæge.

Hvad er invisalign?

Det er en behandling for at få rettet sit tandsæt. Man bruger en gennemsigtig, aftagelig bøjle, som bliver tilpasset præcist til dit tandsæt. Den eneste gang man skal tage den af, er når man skal spise og børste sine tænder. Behandlingsforløbet involverer et skift af bøjlen ca. hver anden uge, da tænderne gradvist flytter sig, og de skal justeres til den korrekte stilling. Typisk har man bøjlen på mellem et halvt til et helt år. Du kan læse mere om behandlingen her.

Invisalign
Oplev forskellen af tandregulering før og efter

Resultater på invisalign før og efter

Invisalign er en populær løsning inden for tandregulering. Vi er specialtandlæger og har fokus på at du får det bedste resultat, efter din behandling er slut. 

Invisalign før og efter - Hvilket tandsæt kan invisalign hjælpe på?

Invisalign hjælper på mange former for tandstillinger. Når man hører omkring bøjle og invisalign, tænker mange kun på skæve tænder, men invisalign kan også hjælpe på meget andet. Hvis du for eksempel har slidte tænder, kan retning af tænderne med invisalign gøre en forskel. En af de mange fordele er at skinnen er usynlig, hvorfor man ikke bemærker den, hvilket for mange vil være en stopklods for at få rettet sine tænder. Nedenstående kan du se nogle af tandsæt, som invisalign kan hjælpe på.

Vælg Invisalign til tandretning
  • Pladsmangel: Her er tænderne klumpet sammen og det hjælper derfor at rette på tandbuen og gøre den bredere.

  • Hjørnetænder: Her kræver det, at man retter i tandbuen for at gøre plads til tænderne. Dette skal være i båder over – og undermunden.

  • Mellemrum mellem fortænderne: Det kan også hjælpe på mellemrum mellem tænderne. I stedet for at gøre tandbuen bredere, gør man det i dette tilfælde mindre.

  • Indadvendte eller fremstående fortænder: Hvis ens fortænder går stejlt indad eller udad, kan invisalign også hjælpe på dette

  • Underbid: Dette tager ikke lang tid at rette, med invisalign.

  • Dybt bid: Dette kan også nemt rettes med invisalign, og man undgår også et længere behandlingsforløb.

  • Slidte tænder: Hvis man har en skæv tandstilling, slider det på tænderne. Man kan undgå at slide på sine tænder hvis man får rettet sin tandstilling med invisalign.

Book en gratis konsultation

Skriv til os via formularen for at booke en gratis konsultation. Du er også velkommen til at kontakte med dine eventuelle spørgsmål her. Vi svarer inden for 24 timer.