Behandlinger

Invisalign

Invisalign rette-skinnen er en næsten usynlig bøjle. Den meget diskrete, næsten usynlige skinne er oplagt til dig, der ønsker en bøjle, der er så usynlig som muligt og til dig, der ikke har brug for omfattende korrektion af tænderne.

Togskinner

En god togskinne kan sættes på både under- og overkæbe og er i stand til at flytte én eller flere tænder på samme tid. Med en fast tandbøjle opnås oftest det mest effektive resultat, samtidig med at den er mindre kostbar end en tandbøjle, som ikke går på kompromis med æstetik.

Tandfarvede bøjler

Hvis du gerne vil have en tandbøjle, der er næsten lige så effektiv som den faste metalbøjle, men samtidig har et mere æstetisk udtryk, så er den tandfarvede tandbøjle en god løsning for dig.

Usynlige bøjler

Det gode ved metalbøjlen er, at den gør et meget grundigt og effektivt arbejde. Mange frygter dog ved en tandbøjle, at den er meget synlig. Derfor tilbyder vi en tandbøjle, der er placeret på bagsiden af tænderne.

Holdebøjler

Når du har haft en tandbøjle på i en længere periode, er dine tænder løse lige efter at bøjlen er blevet fjernet. Med en holdebøjle sikrer du, at dit flotte resultat opretholdes, og at dine tænder ikke falder tilbage.

Vi tilbyder løsninger, på det du søger

Hos TandreguleringKBH er vi specialister i skræddersyede tandregulerende behandlinger til både børn, unge og voksne. Herunder kan du se nogle af de tandstillinger vi behandler.

Åbent bid i fronten

Manglende tand fra fødslen

Smil med for meget tandkød

Kan du ikke finde, hvad du søger?

Kontakt os på +45 72 10 88 99 eller send os en mail på mail@tandreguleringkbh.dk, så vender vi tilbage.