Usynlige bøjler

Fra et æstetisk synspunkt en genial måde at placere bøjlerne på. Bøjlen ses kun ved højt gab især for overkæbe tændernes vedkommende.

Prøv den usynlige bøjle

Placering på bagsiden af tænderne

De fremstilles udelukkende i metal – sågar i guld – og har hermed samme effektive egenskaber som metalbøjler på ydersiden af tænderne.

Deres placering bag tænderne giver behandleren ergonomiske udfordringer, da tilgængeligheden er minimal.

Teknikken kræver meget mere af behandleren og dermed mere tid.

Deres placering på bagsiden af tænderne samt optagelse af tungens plads, giver anledning til gener for tungen og tilstødende slimhinder, især i behandlingens start.

Lettere problemer med udtalen vil være almindelig i starten også. Deres æstetiske fordele overskygger alle deres konkurrenters.

Prisen for denne type af bøjlebehandling er således over det dobbelte af en almindelig metalbøjle behandling.

Man kan selvfølgelig kombinere bøjletyper efter behov.

For eksempel; faste bøjler på bagsiden af tænderne i overkæben og almindelige metal eller tandfarvede bøjler i underkæben.

Det skal nævnes, at patienter angiver at faste bøjler på bagsiden af underkæben er betydelig mere generende end samme type bøjler i overkæben.

Denne type bøjler anbefales, når der stilles et højt krav om anonymitet og diskretion i forbindelse med opnåelse af drømme smilet.

Få lavet tandretning i København

Vi prioriterer æstetik og funktionalitet højt. Af samme grund stræber vi altid på at opnå disse mål. Vores nære team samarbejde sikrer kontinuitet og overblik i hele behandlingsforløbet.

Book en gratis konsultation

Skriv til os via formularen for at booke en gratis konsultation. Vi svarer inden for 24 timer.