Invisalign behandling i København

Den usynlige skinne

Invisalign rette skinner har vundet stor popularitet i de sidste 10 år.

Systemet regulerer tænderne på en nænsom og yderst diskret måde. Tidsforbruget er afhængig af, hvor meget og hvordan tænderne skal rettes.

Tænderne rettes gradvis digitalt, hvorefter en skinne fremstilles for hver små ændringer, resulterende i en serie af plastskinner, som udleveres af tandlægen. Det er således specialtandlægen, som skal ”styre” slagets gang og ikke en tekniker eller maskinerne hos fabrikanten i denne proces.

Det er derfor helt afgørende at bemærke, at specialtandlægen er uddannet, har overblikket og kompetencen til at kende begrænsningerne for dine tænder og kæbers formåen. Det nytter ikke noget at rette tænderne lige uden støtte af tandkød og knogler.

Træerne vokser ikke ind i himlen – som antydet ovenfor - det er langt fra alle tandsæt og kæber, som er egnet til denne tandregulerings form. Vi er uddannede til at oplyse dig om dine muligheder.

Vi har desuden alle de supplerende redskaber til evt. at kombinere andre behandlingsstrategier med Invisalign, så du kan komme i mål på den rigtige måde.

Prisen på en Invisalign behandling hos os er ikke meget anderledes end hos en almindelig tandlægeklinik da udgifterne er nøjagtigt det samme. Som specialister, har vi viden til at udnytte skinnerne optimalt til gavn for dig og dine tænder.

Vores behandling er med kontrol, præcision og forudsigelighed.

SKRIV TIL OS

Vi svarer inden for 24 timer.
Det er altid muligt at kontakte os på telefon: 72 10 88 99, sms på 22459599

Info

Peter Bangs Vej 7A
2000 Frederiksberg

Telefon: 72 10 88 99
Mobil: 22 45 95 99
Mail: mail@tandreguleringkbh.dk
MobilePay: 41189

CVR: 39173786

Henvisning af patient
Uniquealign

Vi er medlem af

FSO, Forening af Specialtandlæger i Ortodonti

Parkering

Der er 2 timers gratis parkering lige uden for døren. HUSK at sætte parkeringsskiven.

Offentlig transport

Transportmuligheder til og fra klinikken med offentlig transport er som følgende:

Bus Nr. 9A

Metro: Fasanvej St.

Find vej