Togskinner

Togskinner er en fast bøjle som kan flytte dine tænder præcist og gøre dem lige.

togskinner bøjle

Værd at vide om fast bøjle

Hvad er fast bøjle?

Den faste bøjle, som ofte kaldes togskinner, består af små metallåse, der limes på tænderne.

Metallåsene forbindes med en metaltråd af forskellig tykkelse og hårdhed. Der kan også være metalringe monteret på kindtænderne.

Hvordan virker fast bøjle?

Metallåsene limes meget strategisk og præcist på de enkelte tænder. Når de forbindes med egnede metaltråde, bliver tænderne efterhånden lige i forhold til hinanden. Når tænderne står pænt i overkæben og i underkæben, skal man oftest bruge elastikker for at trække dem sammen, så de passer i et godt sammenbid det af hensyn til funktionen.

Hvordan føles en fast bøjle?

Den faste bøjle kan opleves som kantet og med skarp overflade. Det skyldes, at dine slimhinder kun har været vant til tændernes glatte overflade i munden. 

Det tager noget tid, før slimhinden danner en “hård hud”. I de første par dage kan du opleve, at tænderne bliver lidt ømme.

Fordele og ulemper ved fast bøjle!

Hvor meget koster togskinner?

Prisen på en fast bøjle, også kendt som togskinner, metalbøjle eller traditionel bøjle, kan variere afhængigt af flere faktorer ,som f.eks hvor skæve dine tænder er, eller om der er problemer med sammenbiddet. Generelt starter prisen på togskinner ved omkring 35-45.000 kr. Det er vigtigt at huske, at tandregulering er en individuel proces, og prisen vil derfor være baseret på de specifikke behov hos patienten.

Opnå et smukt smil uden at gå på kompromis med prisen

Vi tilbyder en gratis forundersøgelse, hvor vores erfarne specialtandlæger vil evaluere din tandstilling og diskutere dine ønsker og behov. Under forundersøgelsen vil du få en skræddersyet behandlingsplan samt et prisoverslag, så du ved præcis, hvad du kan forvente i forhold til behandlingens omfang og omkostninger. Kontakt os idag for at planlægge din forundersøgelse og få yderligere information om prisen på togskinner samt de mange fordele ved denne effektive form for tandregulering. Vi glæder os til at hjælpe dig på vejen mod dit drømme smil

Togskinner

En bøjle er en investering i dit smil

At vælge togskinner er ikke kun en investering i en smuk og korrekt tandstilling, men også i dit smil og velvære. Et smil er en af de mest kraftfulde måder at udtrykke sig på, og det kan have stor indflydelse på vores personlige og sociale liv. Når du vælger at rette dine tænder med togskinner, investerer du i en forbedring af dit smil, der vil vare hele livet.

Book en gratis konsultation

Kunne du tænke dig at få en uforpligtende samtale med en af vores specialister, hvor vi uddyber dine muligheder indenfor tandregulering, kan du med fordel kontakte os her.

Vi glæder os til at finde den helt rigtige behandling til dig.