Om vores klinik

Vores vision

TandreguleringKBH  ønsker at tilbyde vores patienter et forum, hvor de kan søge råd, vejledning og behandling under professionelle og trygge rammer.

Hjælpe vores patienter med at opnå et æstetisk smil og funktionelt bid.

Hjælpe vores patienter med at opretholde det smil og bid der har kæmpet for.

Forebygge evt. skader på tænder og omgivende væv i forbindelse med vedligeholdelse af resultatet.

Vores mål

Tilfredse patienter med et æstetisk smil og et funktionelt godt bid.

Om vores klink

Vi prioriterer æstetik og funktionalitet højt. Af samme grund stræber vi altid på at opnå disse mål. Vores nære team samarbejde sikrer kontinuitet og overblik i hele behandlingsforløbet.

Vores personale sikrer den bedste oplevelse

Tryg behandling i erfarne hænder

Specialtandlæge i Ortodonti, Sornsiri Sae-Wang (Wang) har mange års erfaring som specialtandlæge i kommunal og privat praksis og regulerer tænder på både børn, unge og voksne ved TandreguleringKBH. Du kan læse mere om Wang lige her.

Wang er desuden tidligere ansat som afdelingstandlæge og har tidligere undervist de kommende specialtandlæger på Tandlægeskolen i København. Dette giver retten til at kalde sig Specialtandlæge I ortodonti.

Om os

Hos TandreguleringKBH er vi specialister i skræddersyede tandregulerende behandlinger til både børn, unge og voksne.

Vi har faglighed, personlighed og ærlig kommunikation placeret i højsædet, som tilsammen danner rammen for et frugtbart samarbejde, der udmønter sig i et godt resultat for alle parter.

Derfor har alle vores specialister et højt fagligt niveau, der sikrer, at du trygt og bekymringsfrit kan læne dig tilbage i stolen, mens dine ønsker går i opfyldelse.

tandretning i København

Vi hjælper dig med at opnå dit drømme smil

Lad os hjælpe dig på rette vej!