Vores klinik

Vores vision

TandreguleringKBH vil gerne dække et tiltagende behov for at give patienter et forum, hvor de kan søge råd, vejledning og behandling under trygge og professionelle rammer med rettidig omhu.

Det er vores erfaring, at mange patienter, som tidligere har fået tandreguleringsbehandling, efterlyser et sted at få kontrolleret deres holdebøjle professionelt.

I ikke så få tilfælde henvender patienterne sig med mistanke om, at deres tænder har flyttet sig i en uønsket retning. Ofte er skaden desværre sket, og gode råd er dyre. Vi har kompetencer til forebygge dette , så patienter i videst muligt omfang undgår dyre og besværlige genbehandlinger.

Vi prioriterer æstetik og funktionalitet højt. Af samme grund stræber vi altid på at opnå disse mål. Vores nære team samarbejde sikrer kontinuitet og overblik i hele behandlingsforløbet.

Tryg behandling i erfarne hænder

Specialtandlæge i Ortodonti, Sornsiri Sae-Wang (Wang) har mange års erfaring som specialtandlæge i kommunal og privat praksis og regulerer tænder på både børn, unge og voksne ved TandreguleringKBH.

Wang er desuden tidligere ansat som afdelingstandlæge og har tidligere undervist de kommende specialtandlæger på Tandlægeskolen i København. Dette giver kompetencen til at rette på tænder og kæber hos børn, unge og voksne.

Om klinikken

Hos TandreguleringKBH er vi specialister i skræddersyede tandregulerende behandlinger til både børn, unge og voksne.

Vi har faglighed, personlighed og ærlig kommunikation placeret i højsædet, som tilsammen danner rammen for et frugtbart samarbejde, der udmønter sig i et godt resultat for alle parter.

Derfor har alle vores specialister et højt fagligt niveau, der sikrer, at du trygt og bekymringsfrit kan læne dig tilbage i stolen, mens dine ønsker går i opfyldelse.

Vi hjælper dig med at opnå dit drømme smil

Lad os hjælpe dig på rette vej!