Holdebøjle

Den faste bøjle er taget af , hva’ nu?

Vigtigheden af den rette kontrol af holdebøjle
Oplev forskellen af tandregulering før og efter

Sikrer det flotte resultat

Nu begynder den vigtigste del af din tandreguleringsbehandling.

Tænderne flytter sig hele livet. De er især løse lige efter bøjlen tages af. Vi skal sammen styre tænderne helt på plads i denne fase.

Holdebøjlen vi fremstiller til dig holder netop på det flotte resultat

Det er vores helt klare standpunkt, at holdebøjler skal kontrolleres regelmæssig for pasform og defekter af en specialtandlæge, som kan forudse og gennemskue utilsigtede bid – og tandpåvirkninger.

Regelmæssig kontrol af holdebøjle

Det er vores anbefaling, at biddet også skal kontrolleres regelmæssigt, sammen med holdebøjlen.

Mange, som tidligere har gennemgået en lang tandreguleringsbehandling, bliver afsluttet hos deres bøjletandlæge, når de er fyldt 18 år. Det er uvist, hvor mange som får kontrolleret deres holdebøjle hos en specialist, men erfaringer med skadevirkninger af ukontrollerede holdebøjler er bekymrende stigende.

TandreguleringKBH tilbyder kontrol af afsluttede behandlinger på vores egne patienter og andre patienter som måtte ønske det.

Optimal efterbehandling med holdebøjle

Vi prioriterer æstetik og funktionalitet højt. Af samme grund stræber vi altid på at opnå disse mål. Vores nære team samarbejde sikrer kontinuitet og overblik i hele behandlingsforløbet.

Book en gratis konsultation

Skriv til os via formularen for at booke en gratis konsultation. Du er også velkommen til at kontakte med dine eventuelle spørgsmål her. Vi svarer inden for 24 timer.