Få lige tænder med en diskret og aftagelig bøjle

Store, synlige og generende togskinner er ikke længere den eneste vej til et lige tandsæt. I dag kan du få rettet dine tænder mere skånsomt end nogensinde før. Det nyeste skud på stammen inden for tandregulering er den usynlige skinne ved navn invisalign.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men ikke desto mindre kan du i dag få rettet dine tænder på diskret og nænsom vis.

Sådan fungerer invisalign

Invisalign er et system af gennemsigtige plastskinner, der over tid gradvist retter dine tænder til den ønskede position. Når du får rettet dine tænder med invisalign, bruger vi et digitalt system til at beregne, hvordan vi ved hjælp af skift mellem en række forskellige skinner, kan få dine tænder til at rykke sig lidt efter lidt for til sidst at ende i den optimale tandstilling.

Det betyder, at du skal skifte fra én skinne til en anden cirka hver anden uge. Alle skinner fremstilles individuelt til dig, og de ændrer din tandstilling gennem et kontrolleret tryk, der får dine tænder til at bevæge sig i den ønskede retning.

Fordele ved invisalign

En af de helt store fordele ved tandregulering med invisalign er, at du i modsætning til faste bøjler kan tage plastskinnen ud. Du kan således spise og drikke, som du plejer. Det er dog vigtigt at huske at bruge skinnen så ofte som muligt – ikke under 22 timer i døgnet.

Når du får rettet dine tænder med invisalign, slipper du også for at tænke på synlige metalbeslag og metaltråde i munden. Plastskinnen er svær at se, og derfor er det de færreste, der vil lægge mærke til, at du er i gang med tandregulering. Det kan være rart i både arbejdsmæssige og sociale sammenhænge.

En mulighed i alle aldre

Har du længe ærgret dig over, at du ikke fik rettet dine tænder, da du var ung? Eller er du ked af, at dine tænder har forskubbet sig, siden du fik reguleret dine tænder? Så fortvivl ej.

Invisalign er et system til tandregulering, der henvender sig til personer i alle aldre. Systemet kan bruges på såvel yngre som ældre tandsæt. Den eneste forudsætning for at komme i gang med tandregulering med invisalign er, at dit tandsæt og dine kæber egner sig til denne form for tandregulering.

Der findes mange forskellige tandstillingsfejl, og det er ikke alle, der kan rettes med invisalign. Nogle af de ting, vi kan rette ved hjælp af invisalign, er mellemrum mellem tænderne, krydsbid, pladsmangel i kæben og dybt bid.

Du er altid velkommen til at kontakte os eller komme ind i klinikken og få undersøgt, hvorvidt dine tænder kan rettes med invisalign.

Vi hjælper dig med at opnå dit drømme smil

Lad os hjælpe dig på rette vej!